Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι μαγειρεύει κάθε Σαββατοκύριακο για τα παιδιά της;

Και αυτό το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα κι έφτιαξε αυτό που τα παιδιά της ζητούν πώς και πώς.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι μαγειρεύει κάθε Σαββατοκύριακο για τα παιδιά της;

Σαββατοκύριακο σημαίνει ξεκούραση, χαλάρωση και χρόνος για την οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που όλη την εβδομάδα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνεπάγονται πολύ πρωινό ξύπνημα και αρκετές ώρες μακριά από τις κόρες και τον γιο της.

Η παρουσιάστρια αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στην οικογένειά της και αρκετές φορές έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν εντός κι εκτός σπιτιού. Ανάμεσα σε αυτές και η μαγειρική. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε χθεσινό Instagram Story της η διάσημη μαμά, κάθε Σαββατοκύριακο μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι είναι αυτό; Κρέπες!

Οι κρέπες τρώγονται γλυκές και αλμυρές και τις λατρεύουμε μικροί και μεγάλοι. Η παρουσιάστρια έφτιαξε και χθες....

stamatina krepes 2

... αλλά και την περασμένη εβδομάδα.

stamatina krepes 1

Για την παρουσιάστρια η κουζίνα είναι χώρος δημιουργίας και δεν είναι λίγες οι φορές που και τα παιδιά της τη βοηθούν στη μαγειρική.

stamatina kouzina

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή προτεραιότητα είναι η οικογένειά της και οι συχνές αναρτήσεις με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, το αποδεικνύουν. Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved