Σία Κοσιώνη: Έτσι περνά το Σαββατοκύριακο με τον μονάκριβο γιο της (pics)

Έχουμε πει, πως τα Σαββατοκύριακά της η Σία Κοσιώνη τα αφιερώνει στον γιο της!

Σία Κοσιώνη: Έτσι περνά το Σαββατοκύριακο με τον μονάκριβο γιο της (pics)

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε πει η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People πριν καιρό.

Μπορεί να έχει ένα αρκετά βεβαρυμένο πρόγραμμα, φροντίζει όμως να περνά χρόνο με τον μονάκριβο Δήμο της, όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ίδια βρήκε χρόνο και δημοσίευσε φωτογραφία που μας έδειχνε πώς πέρασε την Κυριακή με τον γιο της και πραγματικά μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιό της στη gallery που ακολουθεί:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved