Θεωνά - Αναστασιάδης: Ο γιος τους έγινε 2 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα του

Ο μικρός Αρίωνας γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του και η ηθοποιός μας έδειξε την πολύ ξεχωριστή τούρτα του.

Θεωνά - Αναστασιάδης: Ο γιος τους έγινε 2 ετών - Η εντυπωσιακή τούρτα του

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ο μικρός Αρίωνας ήρθε στη ζωή τους στις 6 Απριλίου του 2019 και την άλλαξε μία για πάντα.

Η ηθοποιός που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση και πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της EΡΤ1 "Τα καλύτερά μας χρόνια", ευχήθηκε στον γιο της και διαδικτυακά δείχνοντάς μας την άκρως εντυπωσιακή τούρτα του.

Η τούρτα είχε πάνω μία τεράστια μπουλντόζα, κώνους και ήταν στα χρώματα του μπλε και του πορτοκαλί. Το αγοράκι, όπως πολλά παιδιά σε αυτήν την ηλικία, φαίνεται να έχει αδυναμία σε αυτά του είδους μηχανήματα και οχήματα και η ηθοποιός έγραψε:

"6.4 Ένα μικρό εργοτάξιο ευτυχίας στήθηκε στην ζωή μας πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ και την μεταμόρφωσε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΩΝΑ γιε μας! #2yrsold"

theona anastasiadis gios genethlia 1

Η φωτογραφία φυσικά απέσπασε χιλιάδες likes και πολλοί, διάσημοι και μη, ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν στέλνοντας τις δικές τους ευχές.

Δύο χρόνια γονείς

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια πριν και πολύ συχνά οι δύο γονείς μοιράζονται στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί του. Αυτή περιλαμβάνει βόλτες, παιχνίδια στο σπίτι και πολλές αγκαλιές.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τον γιο τους που έχουν ανεβάσει οι δύο καλλιτέχνες στα social media, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved