Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ δείχνει για 1η φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Όλοι γνωρίζουν πια ότι ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, θα γίνουν γονείς.

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ δείχνει για 1η φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Εδώ και λίγες ημέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο ότι ο ηθοποιός, Κώστας Σομμέρ, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΟΚ!" και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

"Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο ώριμος και έμπειρος αξιολογείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Για να το πω πιο απλά, θεωρώ ότι αν είχα γνωρίσει την Βαλεντίνη πριν από έξι ή επτά χρόνια, δεν θα μπορούσα να καταλάβω την αξία της" αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ στη συνέντευξή του.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν λίγους μήνες βίωσε μια αποβολή. Όπως η ίδια ανέφερε στην συνέντευξή της, είχε μείνει ξανά έγκυος και βίωσε μια δυσάρεστη εξέλιξη, γι' αυτό και αυτή τη φορά ήταν λίγο πιο εγκρατείς με τον σύντροφό της.

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» παραδέχεται, με τη σειρά του, ο Κώστας Σόμμερ. «Δηλαδή θα σκεφτώ, "εντάξει μωρέ πονάς λίγο, δεν είναι κάτι". Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. "Φυσάμε" και το γιαούρτι».

Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης ήρθε επιτέλους και η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram. Πριν μερικές ώρες η Βαλεντίνη, δημοσίευσε ένα Insta story δείχνοντάς μας την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα. Είναι απλά υπέροχη!

kostas somer tha ginei mpampas 1
kostas somer tha ginei mpampas 7

Ο Κώστας Σόμμερ είχε αποκαλύψει στην συνέντευξή του ότι κάθε φορά που βλέπει την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του, της λέει: «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει εδώ;». Μου απαντάει, «όχι».

Η Βαλεντίνη προσέχει ακόμη και τη διατροφή της

Η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού, όλη αυτή την περίοδο προσέχει τη διατροφή της και απολαμβάνει φρέσκους χυμούς, smoothies και φρούτα, γεμίζοντας έτσι με ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, που είναι απαραίτητα για να αναπτυχθεί το έμβρυο.

kostas somer tha ginei mpampas 6

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και αν και γνωρίζονται λίγο καιρό κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλο.

Δείτε μερικές από τις κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved