Θοδωρής Αθερίδης:Ένας χαρούμενος παππούς-Δείτε το βίντεο με τον εγγονό του

Παππούς κι εγγονός σε μεγάλα κέφια.

Θοδωρής Αθερίδης:Ένας χαρούμενος παππούς-Δείτε το βίντεο με τον εγγονό του

Καιρό είχαμε να δούμε τον Θοδωρή Αθερίδη με τον εγγονό του. Παρότι η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με τον Θοδωρή junior, σπάνια σε αυτά θα είναι και με τον μπαμπά της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, ο παππούς Θοδωρής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο με τον εγγονό του. Κάθονται οι δυο τους στον καναπέ και απολαμβάνουν το ...δικό τους παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/CNXl6ZSBoMa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο αναφορικά με την προγλωσσική φάση είναι ότι το βρέφος αποκτά πλήθος άλλων γνώσεων, παρόλο που η γλώσσα δεν είναι ακόμη εμφανής. Ο κόσμος έχει «νόημα» για το βρέφος πριν από την εμφάνιση της γλώσσας. Οι λέξεις έρχονται και προστίθενται πάνω σε αυτά τα υπάρχοντα αισθησιοκινητικά σχήματα.»Εμείς πάντως συνεννοηθήκαμε.....» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον Θοδωρή Αθερίδη είναι το πρώτο του εγγόνι και είναι λογικό να του έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα σε παλιότερη ανάρτησή του στην οποία τάιζε τον μικρό όταν ήταν μωρό, αντί άλλου σχολίου είχε γράψει τους εξή στίχους του γνωστού τραγουδιού του Πάριου , εκφράζοντας το μέγεθος των συναισθημάτων του: « Μετά απο σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά απο σένα τι; Τι ν αγαπήσω τι;».

thodoris atheridis

Ο μικρούλης, όπως έχουμε γράψει είναι γλύκας και κάθε φωτογραφία του, ξεχωριστή. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved