Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα είχε γενέθλια - Δείτε φώτο με την κοιλίτσα της

Η γλυκιά ηθοποιός έγινε 34 ετών και οι φίλοι της ανέβασαν φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα είχε γενέθλια - Δείτε φώτο με την κοιλίτσα της

H ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτησή της λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τον Ιανουάριο μίλησε και στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε ότι το μωράκι που περιμένουν με τον σύζυγό της είναι αγοράκι και θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

Λίγες ημέρες πριν, στις 29 Μαρτίου, η μελαχρινή εγκυμονούσα είχε γενέθλια. Η γλυκιά ηθοποιός έγινε 34 ετών και οι φίλοι της ανέβασαν υπέροχες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά και από την προ εγκυμοσύνη εποχή.

kartsana

Ο λόγος για την Γωγώ Καρτσάνα την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Το σόι σου". Η Γωγώ Καρτσάνα υποδυόταν την σύντροφο και μετέπειτα σύζυγο του Διονύση, τον τηλεοπτικό γιο της Ρένιας Λουιζίδου και του Γιώργου Γιαννόπουλου. Μετά το τέλος και της 5ης σεζόν, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά "Έρωτας Μετά" και πάλι με την Βάσω Λασκαράκη.

Η Γωγώ Καρτσάνα παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Γιώργο, δύο χρόνια πριν στο Εκουαδόρ, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους.

kartsana gamos

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved