Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της άλλαξαν πολύ - Δείτε τις νέες φώτο

Η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες των γιων της, Μάξιμου και Κίμωνα.

 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γιοι της άλλαξαν πολύ - Δείτε τις νέες φώτο

Καιρό είχε να δημοσιεύσει φωτογραφίες των γιων της η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η όμορφη ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει τρομερή αδυναμία στον Μάξιμο και τον Κίμωνα και κατά περιόδους ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητα μαζί τους.

Παλιότερα οι αναρτήσεις αφορούσαν βόλτες στην παιδική χαρά, ειδικά με τον Κίμωνα που είναι δύο ετών, και παιχνίδια στο σπίτι.

Την περίοδο αυτή ο ελεύθερος χρόνος της ηθοποιού είναι λιγότερος καθώς συνεχίζει τα γυρίσματα για τα την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ « Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ τη βλέπουμε και στο «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια.

Λείπει λοιπόν αρκετές ώρες από το σπίτι και όταν επιστρέφει την περιμένουν οι γιοι της πώς και πώς. Κι όχι μόνο τα παιδιά αλλά και το γατάκι τους Chico , που τους έχει κλέψει την καρδιά


https://www.instagram.com/p/CM5PouihQSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

.Μάλιστα τις προάλλες η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσιεύσε σε insta story εκείνη να είναι στο κρεβάτι τρώγοντας πατατάκι και τo γάτo να …προσπαθεί να της τα πάρει.

kpapoutsaki

Όταν λοιπόν είναι με τους γιους της, τους αφιερώνει απλόχερα τον χρόνο της.Τώρα μάλιστα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος βγαίνουν συχνά έξω για βόλτες. Σε μία από αυτές απαθανάτισε τον μικρό Κίμωνα με τα μακριά μαλλάκια ενώ μας έδειξε και τον Μάξιμο που έχει μεγαλώσει πολύ.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις τις ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved