Φαίη Μαυραγάνη: Το εντυπωσιακό παιδικό πάρτι του γιου της με θέμα τα αεροπλάνα - Πάρτε ιδέες (pics)

Κάντε το παιδικό πάρτι του παιδιού σας όπως η Φαίη Μαυραγάνη!

Φαίη Μαυραγάνη: Το εντυπωσιακό παιδικό πάρτι του γιου της με θέμα τα αεροπλάνα - Πάρτε ιδέες (pics)

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης, είναι μαζί από το 2004 και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Μαζί έχουν και δύο υπέροχα παιδιά. Την κόρη τους Λυδία και τον γιο τους Φώτη.

Η μαμά Φαίη, μόλις τελειώσει από τη δουλειά της αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στα δύο παιδιά της που σήμερα είναι 16 και 10 ετών αντίστοιχα.

Είναι από εκείνες τις διάσημες μαμάδες που δεν δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, ούτε κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις και έχουν λόγο. Λόγο που αποκάλυψε η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, πριν αρκετό καιρό στο «TV Έθνος».

«Νιώθω άβολα πολλές φορές αν με πιέζουν κάπως και είναι απαραίτητο να πάω. Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω και ότι έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που κάνω και χωρίς αυτού του είδους τις επαφές. Δεν το έχω ανάγκη, δεν με εκφράζει, δεν αισθάνομαι ότι έχω λόγο να μετέχω σε κοινωνικές συναναστροφές!».

Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα βρει αρκετές φωτογραφίες δικές της, του συζύγου της, όχι όμως και των παιδιών της.

Δημοσιεύει τα σκίτσα της κόρης της αρκετές φορές γεμάτη περηφάνια και στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι του γιου της Φώτη, δείχνοντας τη διακόσμηση και όλα όσα είχε φτιάξει για εκείνον το 2017.

Αν λοιπόν είστε μια μαμά που θέλει να οργανώσει ένα πάρτι με θέμα τα αεροπλάνα δεν έχετε παρά να πάρετε ιδέες από το πάρτι της Φαίης Μαυραγάνη.

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει τότε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved