Μουμούρης - Γιαννακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους

Δείτε τα τρία κορίτσια ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Νάντια Γιαννακοπούλου, μετρούν πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η δυο τους γνωρίζονταν ήδη από το σχολείο, όπως όμως έχουν πει σε συνεντεύξεις τους, η σχέση του ξεκίνησε στα φοιτητικά τους χρόνια όταν βρέθηκαν ξανά μέσω κάποιων κοινών τους φίλων.

Ο ηθοποιός και η πολιτικός έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν να κρατήσουν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. H μόνη που κάποιες φορές μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά μέσω των social media, είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου και αυτό όταν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση, όπως η πρώτη μέρα στο σχολείο, γενέθλια κ.α.

Μία τέτοια περίσταση ήταν και η χθεσινή ημέρα. 200 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος την 25η Μαρτίου από την Επανάσταση του 1821 και τα timeline στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν με εικόνες της γαλανόλευκης και άλλες σχετικές φωτογραφίες.

Η πολιτικός έστειλε τις δικές της ευχές μέσω Insatgram, με μία οικογενειακή φωτογραφία. Η Νάντια Γιαννακοπούλου και οι κόρες της φόρεσαν παραδοσιακές στολές και μαζί με τον Μάξιμο Μουμούρη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

"Χρόνια πολλά Ελλάδα!
Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες!!!"

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα του ζευγαριού με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved