Jessica Biel: Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει η διάσημη μαμά – Δείτε τι τρώει

Πολλές σταρ του Χόλιγουντ ακολουθούν την ίδια δίαιτα.

Jessica Biel: Αυτή είναι η δίαιτα που κάνει η διάσημη μαμά – Δείτε τι τρώει

Η Jessica Biel φροντίζει την διατροφή της ενώ αθλείται όσο περισσότερο μπορεί.

Με δύο παιδιά, ο χρόνος είναι περιορισμένος, ωστόσο η ηθοποιός καταφέρνει να είναι σε φόρμα.

Η ίδια έχει πει ότι όταν κάνει δίαιτα επιλέγει την παλαιολιθική δίαιτα, γνωστή επίσης ως δίαιτα paleo, που στηρίζεται στην άποψη ότι τα σώματά μας λειτουργούν καλύτερα όταν τρώμε όπως οι πρόγονοί μας.

Η συγκεκριμένη δίαιτα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής το 2013 καθώς την ακολούθησαν πολλές σταρ του Χόλιγουντ. « Η διατροφή της δίαιτας Paleo αδυνατίζει και απομακρύνει το στρώμα λίπους απευθείας από το σώμα σας» έχει δηλώσει η Jessica Biel. Οπως έχει πει, «μαγειρεύω πολύ στο σπίτι επιλέγοντας φρέσκο ψάρι ή άπαχο κρέας όπως κοτόπουλο και λαχανικά».


https://www.instagram.com/p/B2T6RTZhh67/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλεονεκτήματα της δίαιτας paleo

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της δίαιτας είναι ότι βασίζεται στην κατανάλωση άπαχου κρέατος, ξηρών καρπών σπόρων, φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αποθαρρύνοντας την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών που τείνουν να περιέχουν περισσότερο αλάτι και περισσότερη ζάχαρη.Ένα άλλο πλεονέκτημα της διατροφής paleo είναι ότι περιορίζει τα είδη των τροφών, αλλά όχι την ποσότητα. Σύμφωνα με τη δίαιτα, οι άνθρωποι μπορούν να τρώνε όποτε πεινάνε και δεν περιορίζονται ως προς την ποσότητα της τροφής, πολλοί όμως καταλήγουν να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες ούτως ή άλλως.

Μειονεκτήματα της δίαιτας paleo

Βασικό μειονέκτημα της δίαιτας paleo είναι ότι απαγορεύει πολλές τροφές όπως τα δημητριακά και τα όσπρια.Πολλοί ειδικοί τάσσονται ενάντια στη συγκεκριμένη δίαιτα επειδή ακριβώς αποκλείει ομάδες τροφών. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να λάβει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται όταν παραλείπονται ολόκληρες ομάδες τροφίμων. Η καλύτερη διατροφή είναι η ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με την κατάλληλη άσκηση.

Με πληροφορίες από το harpersbazaar.com.au

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved