Η κόρη της είχε γενέθλια & έφτιαξε νηστίσιμη σπιτική τούρτα - Ποια είναι η διάσημη Ελληνίδα μαμά;

Οι ημέρες εγκλεισμού συνεχίζονται και η διάσημη μαμά, γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της στο σπίτι. 

Η κόρη της είχε γενέθλια & έφτιαξε νηστίσιμη σπιτική τούρτα - Ποια είναι η διάσημη Ελληνίδα μαμά;

Στις 14 Απριλίου, η κόρη της Ελληνίδας παρουσιάστριας και δημοσιογάφου, είχε γενέθλια.

Η μικρή Αλεξάνδρα έγινε εννέα ετών και λόγω της καραντίνας, γιόρτασαν τα γενέθλιά της στο σπίτι. Όπως μας αποκάλυψε η διάσημη μαμά, την τούρτα για την κόρη της την έφτιαξε με τα χεράκια της μάλιστα ήταν νηστίσιμη, καθώς τα γενέθλιά της έπεφταν Μεγάλη Τρίτη.

«Κι αυτή είναι η τούρτα (νηστίσιμη) που έφτιαξα για το κοριτσάκι μας!!! Δεν ήταν υπερπαραγωγή το ξέρω, αλλά την έφτιαξα με όλη μου την αγάπη! Για όλους όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, μικροί και μεγάλοι, σίγουρα μπορεί να φαντάζονταν διαφορετικά να γιορτάσουν, όμως αν το δούμε από τη θετική του πλευρά, σίγουρα θα είναι γενέθλια ξεχωριστά, μοναδικά και με προεταιροτητα αξίες όπως η αληθινή αγάπη

Το παραπάνω μήνυμα συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με την τούρτα, φορώντας ένα ροζ φόρεμα.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ευχήθηκε στην κόρη της και διαδικτυακά, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες. Η πρώτη είναι τραβηγμένη ανήμερα της βάφτισης της μικρής και στη δεύτερη βλέπουμε την 9χρονη πλέον Αλεξάνδρα, όπως είναι σήμερα.

«9 χρόνια πριν... κούρνιασες για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου!!! Και αυτή η αγκαλιά έγινε για μένα η ανάσα μου... Και από τότε ήταν η αγαπημένη σου θέση ( όπως στη φωτογραφία από τη βάφτιση σου) και για μένα ακόμα πιο πολύ !Με έκανες ΜΑΜΑ, τρισχαριτωμένο, γοητευτικά περίπλοκο μου πλάσμα !!! Είσαι η έμπνευση μου !!! Σ αγαπάμε !!! Χρόνια σου πολλά ευαίσθητη μου ντίβα , ανοιξιάτικο μπουμπουκάκι μου!!!»

Ο λόγος για την γλυκιά μανούλα, Όλγα Λαφαζάνη. Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον Νίκο Οικονόμου στην οποία και έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved