Γνωστή Ελληνίδα μαμά φωτογραφίζει τον γιο της καθώς κοιμάται

Αυτή η στάση φαίνεται ότι βολεύει τον μικρό που απολαμβάνει τον ύπνο του.

Γνωστή Ελληνίδα μαμά φωτογραφίζει τον γιο της καθώς κοιμάται

Δεν κοινμούνται όλα τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο. Άλλα είναι ανήσυχα και στριφογυρίζουν, άλλα κοιμούνται σαν πουλάκια και δεν κουνιούνται καθόλου, κι άλλα, προσπαθούν να …βολευτούν επιλέγοντας διάφορες στάσεις.

Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον γιο γνωστής Ελληνίδας μαμάς, που έχει τη δική του αγαπημένη στάση. Κοιμάται μπρούμυτα, έχοντας πάρει αγκαλιά το μαξιλάρι, σηκώνοντας ελαφρά το ένα πόδι και λυγίζοντάς το. Η μαμά του απαθανάτισε τη στιγμή και τη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

aloupi xristina

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη, η οποία αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και stories από την καθημερινότητά της στην Αμερική όπου ζει με την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και νιώθει ανακουφισμένη που θα μπορεί πλέον να νιώθει ασφαλής.

xristina

Η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από τους γιους της στους οποίους αφιερώνει όλο της το χρόνο και την ενέργεια. Οι φωτογραφίες δε που ανεβάζει μαζί τους είναι πολύ όμορφες, όπως θα διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved