Άγγελος Λάτσιος: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Το εντυπωσιακό κορίτσι είχε γενέθλια και ο Άγγελος Λάτσιος, της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άγγελος Λάτσιος: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Κάποιοι που δεν πρόσεξαν το όνομα κάτω από τη φωτογραφία, ίσως να υπέθεσαν ότι επρόκειτο για κάποια από τις αδερφές του, όμως όσοι το πίστεψαν αυτό... έκαναν λάθος.

Το εντυπωσιακό κορίτσι, με τα υπέροχα γαλάζια μάτια που δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insragram, δεν είναι άλλο από την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη. Η Γαία Μερκούρη.

gaia merkouri genethlia 1

Η Γαία, έγινε 17 ετών και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να της ευχηθεί με αυτόν τον τρόπο χρόνια πολλά. Άλλωστε είναι γνωστή η φιλία που του ενώνει. Έχουν γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν αναρτήσεις και από τους δύο, δείχνοντας πόσο καλοί φίλοι είναι.

gaia merkouri aggelos latsios apokries

Χρόνια πολλά όμως στη Γαία, ευχήθηκε και η υπέροχη μαμά της, Δωροθέα Μερκούρη. Με μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες που δείχνουν την κόρη της πώς είναι σήμερα αλλά και πώς ήταν σε μικρή ηλικία, της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

"Γαία, χαρούμενα 17α γενέθλια, δεν μπορώ να πιστέψω πώς τα χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα. Έχεις υπάρξει η καλύτερη director editor για τα μαγειρικά μας βίντεο, τα ταλέντα σου είναι τεράστια. Ήταν τόσο σημαντικό να δημιουργούμε μαζί, έναν χρόνο τώρα μέσα στο lock down, είμαι τόσο περήφανη για εσένα ??❤️#tantiauguri #proudmama".

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε η χαρούμενη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved