Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της είχε γενέθλια & δημοσίευσε μια τρυφερή φώτο

Τι ευχήθηκε στην αγαπημένη της μαμά που είχε χθες τα γενέθλιά της.

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η μητέρα της είχε γενέθλια και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Επέλεξε μάλιστα μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όταν ήταν ακόμα μωρό. Όπως θα δείτε, η πανέμορφη μητέρα της χαμογελά στο φωτογραφικό φακό κρατώντας την κόρη της αγκαλιά.



«Μαμά... η σπουδαία αυτή εκδήλωση της γυναικείας φύσης..
Τι υπέροχη μέρα για να έχεις γενέθλια...
Χρόνια πολλά μαμά μου...
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και όσα συμβολίζουν...
Χρόνια δυνατά»

Αυτό έγραφε η Σίσσυ Χρηστίδου, κάνοντας αναφορά και στην Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου και συμπίπτει με τα γενέθλια της μαμάς της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία και στους δύο γονείς της, την Μίνα και τον Θεόδωρο Χρηστίδη. Μάλιστα προ κορονοϊού τους επισκέπτονταν με τα παιδιά της πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη. Όπως έχει δηλώσει, οι γονείς της είναι οι καλύτεροι γονείς του γαλαξία.

Όμως και οι γιοι της λατρεύουν να είναι με τους παππούδες τους , ειδικά τα καλοκαίρια στη Χαλκιδική. Και αυτοί, όπως όλοι μας , ανυπομονούν για τη μέρα που θα μπορούν να ταξιδέψουν και να βρεθούν κοντά τους. Παρότι η τεχνολογία έχει βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα η φυσική επαφή και οι αγκαλιές δεν αντικαθίστανται με κανέναν τρόπο. Οι γονείς της Σίσσυς Χρηστίδου περιμένουν πώς και πώς να δουν τα εγγόνια τους από κοντά, τα οποία μεγάλωσαν αρκετά.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved