Σάκης Ρουβάς: Τα παιδιά του τραγουδούν μαζί στο σπίτι και γίνονται viral

Ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη Ρουβά τραγουδούν και ο διάσημος μπαμπάς απαθανατίζει το στιγμιότυπο με την κάμερα.

Σάκης Ρουβάς: Τα παιδιά του τραγουδούν μαζί στο σπίτι και γίνονται viral

Το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει αρκετά και πλέον πρωταγωνιστούν σε αρκετές από τις αναρτήσεις των γονιών τους.

Όλη η οικογένεια είναι πολύ δεμένη κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο που περνούν όλοι μαζί καθημερινά. Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο είναι ιδιαίτερα δοτικοί με τις κόρες και τα αγόρια τους και ειδικά εν μέσω καραντίνας, απολαμβάνουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες μαζί τους εντός και εκτός σπιτιού. Τον τελευταίο χρόνο τους έχουμε δει να παίζουν μαζί, να μαγειρεύουν, να κάνουν βόλτες και φυσικά να κάνουν πολλές πολλές αγκαλιές.

Από την καθημερινότητά τους φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η μουσική και τα μουσικά παιχνίδια και αυτό αποδεικνύει και η χθεσινή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με τα παιδιά του, Αριάδνη και Αλέξανδρο, που ακούνε μουσική και τραγουδούν. Όπως αναφέρει αυτό είναι μία δραστηριότητα που απολαμβάνουν πολύ. Αυτό βέβαια που προσέξαμε όλοι είναι το performance των δύο παιδιών που σίγουρα έχουν πάρει κάτι από τη λάμψη και το ταλέντο του μπαμπά τους. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 180 χιλιάδες προβολές.Ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη είναι τα μεσαία παιδιά της οικογένειας. Γεννήθηκαν το 2011 και 2013 αντίστοιχα και όσο μεγαλώνουν μοιάζουν όλο και περισσότερο και στους δύο τους γονείς.

Βέβαια όλα τα παιδιά έχουν πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά των γονιών τους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved