Κρυσταλλία: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το μωρό της (pics)

Ο γιος της έγινε ενός μήνα και η διάσημη μαμά ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία. 

Κρυσταλλία: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το μωρό της (pics)

Τον τελευταίο μήνα η Κρυσταλλία πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο γιος της γεννήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μερικές ημέρες πριν έγινε ενός μήνα.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η γλυκιά τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά, και το μωρό τους στο μαιευτήριο.

"Μα πότε πέρασε ένας μήνας...
Με πολλές δυσκολίες αλλά με απεριόριστη ευγνωμοσύνη και αγάπη στους δύο μου άντρες...
Η πρώτη μας οικογενειακή στο μαιευτήριο... ?"

Στη φωτογραφία, το νεογέννητο μωράκι κρατάει στην αγκαλιά του ο νέος μπαμπάς και η Κρυσταλλία το φιλάει τρυφερά στο κεφαλάκι του.

crystallia oikogeneiaki foto me mwro 1

Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο στην εκπομπή «The Booth», την οποία συμπαρουσίαζε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Μουτίδου και την Σοφία Κουρτίδου.

Λίγους μήνες αργότερα, και πάλι η ίδια ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της με ένα Instagram Story που δημοσίευσε αργά το βράδυ της 22ης Δεκεμβρίου.

crystallia gennise 2

Μέχρι σήμερα, η διάσημη μαμά μπορεί να μην έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας, από τις λίγες όμως αναρτήσεις της είναι εμφανές ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον ενός μήνα γιο της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved