Στέλιος Χανταμπάκης: Το σαλόνι του έγινε γήπεδο - Τι έφτιαξε για τον Μανώλη

Έχει ένα δικό του πραγματικό μικρό γήπεδο στο σπίτι του!

Στέλιος Χανταμπάκης: Το σαλόνι του έγινε γήπεδο - Τι έφτιαξε για τον Μανώλη

Όσοι ακολουθούν τον Στέλιο Χανταμπάκη, γνωρίζουν πολύ καλά τον έρωτα και την αγάπη που έχει ο γιος του Μανώλης, για το ποδόσφαιρο. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μανώλης είναι εγγεγραμμένος σε αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο και προπονείται ασταμάτητα.

Μάλιστα έχει αρκετό ποδοσφαιρικό ταλέντο. Βλέποντάς τον στους αγώνες κανείς, παρατηρεί την αγωνιστική του ευφυΐα, την τακτική που χρησιμοποιεί, την ταχύτητα και την ευλυγισία του. Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κάποιος τις ιδιαίτερες φυσικές και νοητικές ικανότητές του οι οποίες τον κάνουν να ξεχωρίζει από πολλά παιδιά της ηλικίας του.

stelios kai manolis xantampakis 7

Αφού λοιπόν η αγάπη του είναι το ποδόσφαιρο, ο Στέλιος Χανταμπακης και η Όλγα Πηλιάκη, δεν γινόταν να μην τον βοηθήσουν να εξασκήσει αυτό το ταλέντο, μετατρέποντας το σαλόνι τους σε χώρο εκπαίδευσης.

Για τη συνεχή και συστηματική του προπόνηση λοιπόν, από τη στιγμή που οι περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι κλειστές λόγω κορονοϊού, έντυσαν με συνθετικό γρασίδι το σαλόνι, τοποθέτησαν τέρματα, κώνους και όλα όσα θα χρειαζόταν ο γιος τους για την προπόνησή του και του έφτιαξαν το δικό του γήπεδο.

Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

Δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί τον μικρό Μανώλη στο δικό του γήπεδο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved