Αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη διασκευασμένα για βρέφη

Ο Τάσος Ιωαννίδης διασκεύασε αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, ειδικά για μωρά.

Αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη διασκευασμένα για βρέφη

Ο Tάσος Ιωαννίδης είναι ένα ταλαντούχος συνθέτης, αυτό όμως το γνωρίζετε ήδη, μίας και είναι ο δημιουργός της σειράς των πολυαγαπημένων άλμπουμ για παιδιά «Λάχανα και Χάχανα».

Αυτό που ίσως δε γνωρίζατε είναι ότι ο καλλιτέχνης διασκευάζει τραγούδια μεγάλων συνθετών, ειδικά για μωρά. Το πρώτο CD ήταν το πολύ επιτυχημένο «Τσιτσάνης για βρέφη» και τώρα, ο γνωστός συνθέτης επιστρέφει με το δεύτερο CD της σειράς, το «Θεοδωράκης για βρέφη».

theodorakis mousiki gia mwra

Aγαπημένα τραγούδια όπως τα «Βάρκα στο γιαλό, «Μαρίνα», «Του μικρού Βοριά», «Άρνησις», «Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ», «Ένα το χελιδόνι», «Ζορμπάς», κατάλληλα διασκευασμένα για μωρά, θα κάνουν τα μικρά σας να εξοικειωθούν με μουσικά αριστουργήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, αλλά και με ήχους διάφορων μουσικών οργάνων όπως του βιολιού, του ξυλόφωνου, της μαρίμπας και του μπαγλαμά.

Όργανα της κλασικής ορχήστρας και αγαπημένα όργανα της ελληνικής μουσικής, χρησιμοποιήθηκαν ευφάνταστα από τον Τάσο Ιωαννίδη και τον ενορχηστρωτή Κώστα Κατωμέρη, για να προσφέρουν στα παιδιά υπέροχες μελωδίες που θα τα διασκεδάσουν και παράλληλα θα τους διδάξουν ένα σημαντικό κομμάτι της μουσικής ιστορίας του τόπου.

Το νέαο δίσκο του γνωστού μουσικού παρουσιάσε και η εκπομπή Love-It με την Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε παρακάτω το απόσπασμα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved