Τα πέντε μωρά διασήμων που ο κόσμος περίμενε πώς και πώς να γεννηθούν

Διάσημα μωράκια που πολιόρκησαν το ενδιαφέρον μας.

Τα πέντε μωρά διασήμων που ο κόσμος περίμενε πώς και πώς να γεννηθούν

Το 2020 υπήρξε μια περίεργη χρονιά με μπόλικη καραντίνα και μπόλικα μωρά. Ο κόσμος κλείστηκε στο σπίτι και μιας και υπήρξε άπλετος χρόνος ανάμεσα στα ζευγάρια, υπήρξε και χρόνος για να έρθουν στον κόσμο πολλά μωρά.

Ειδικά τα παιδιά διασήμων, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και τα μωρά που το κοινό περίμενε πιο πολύ μέσα στο 2020 μπήκαν σε λίστα που δημιούργησε το www.flowercard.co.uk και θα βρεις τα στοιχεία πολύ πολύ ενδιαφέροντα.

Το μωρό του Zayn Malik και της Gigi Hadid ήταν εκείνο που ανυπομονούσε να μάθει την γέννησή του το κοινό, κι όχι άδικα μιας και κάτι οι δηλώσεις του μπαμπά Hadid, κάτι το post της Bella Hadid πριν τη γέννα, έκαναν όλον τον κόσμο να περιμένει την κορούλα του διάσημου μοντέλου.

Δεύτερο στη λίστα το μωρό του Orlando Bloom και της Katy Perry, η μικρή Daisy Dove Bloom και τρίτο το μωρό του Anderson Cooper, Wyatt Morgan Cooper.Στην τετράδα βρέθηκε το μωρό της Cameron Diaz, Raddix Madden που γεννήθηκε στο ξεκίνημα του 2020 και η πεντάδα έκλεισε με την Willa Jonas, την κόρη του Joe Jonas και της Cameron Diaz.

Δες τα δέκα μωρά διασήμων που περιμέναμε πώς και πώς στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved