Η Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς - Η πρώτη φώτο του μωρού

H Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς!

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς - Η πρώτη φώτο του μωρού

Τα νέα ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από την προσωπική σελίδα της UNICEF στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μικρούλας Daisy Dove Bloom.

Τη φωτογραφία συνόδευε το εξής μήνυμα:

«Ξεχειλίζουμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας. Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννησης τόσο ήσυχη όσο η δική μας. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ακόμη έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε ένδεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από προληπτικές αιτίες. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε και ο COVID-19 κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, και συμπάσχουμε με τους γονείς που αγωνίζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. ⠀

Ως πρεσβευτές καλής θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι η UNICEF υπάρχει και επιτόπου, κάνει ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθεί ότι κάθε μέλλουσα μητέρα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Για να γιορτάσουμε τον ερχομό της κόρης μας Daisy Dove Bloom έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα δωρεάς. Υποστηρίζοντας εκείνες τις μητέρες και εκείνα τα παιδιά, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε ότι η καρδιά ♥ ️ σας μπορεί να ανθίσει με γενναιοδωρία. ⠀

Νιώθουμε ευγνώμονες,

Katy & Orlando»

katyperry orlando eginan goneis 20

Η διάσημη pop star, Katy Perry, και ο γοητευτικός ηθοποιός, Orlando Bloom περνούν την ωραιότερη φάση στη ζωή τους. Για τον Bloom αυτό είναι το δεύτερο παιδί, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τον Flynn Christopher με την πρώτη σύζυγό του, Miranda Kerr.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας στη gallery παρακάτω με τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι από το ταξίδι της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved