Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε το ποδήλατο και πήγε βόλτα με τον γιο της

Ο μικρός καθόταν ήσυχα στο παιδικό κάθισμα ποδηλάτου.

Για την Μαντώ Γαστεράτου ο καινούριος χρόνος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν από ένα χρόνο, στις 6 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της και φέτος, ανήμερα των Φώτων, γιόρτασαν με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, τα πρώτα του γενέθλια. Μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι του γιου της που είχε ως θέμα το διάστημα.«Σ' αγαπάμε μέχρι το διάστημα! Πότε πέρασε ένας χρόνος! Χρονια πολλά φως της ζωής μου» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.




Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της και μοιράζεται με τους followers της βίντεο από την καθημερινότητά μαζί του. Όπως έχει πει πολλές φορές, ο ερχομός του παιδιού της ήταν από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή της και δεν χορταίνει να παίζει μαζί του. Τις προάλλες μάλιστα πήγαν για ποδηλατάδα καθώς ο καιρός ήταν ιδανικός και η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήμα¬τα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώ¬σω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές με τον γιο της που υπεραγαπά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved