Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα των Ρέβη-Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τη Ζέτα Μακρυπούλια αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα των Ρέβη-Τότσικα

Μια υπέροχη και άκρως τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Ρούλα Ρέβη, δείχνοντάς τη φίλη και κουμπάρα της, Ζέτα Μακρυπούλια, αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της.

Η Ρούλα Ρέβη και Ζέτα Μακρυπούλια, για όσους δεν το γνωρίζουν, συνδέονται από μια φιλία πολλών χρόνων, με τη μία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η γνωστή φωτογράφος μάλιστα, στο παρελθόν είχε αναρτήσει μερικές φωτογραφίες με την αγαπημένη της Ζέτα, μιλώντας με λόγια πραγματικής αγάπης.

«Αφήνω εδώ αυτές τις αληθινές φωτογραφίες για την αληθινή σχέση που έχω με αυτό το πλάσμα @zeta_makripoulia_official που μου επιτρέπει να την πιέζω , να την μαλώνω, να την λατρευω και λεω «επιτρέπει» όχι γιατί είναι το κορίτσι που εσεις ξέρετε αλλά γιατί είναι το κορίτσι μου που έχω δει κουρασμένο , αγχωμένο , χαρούμενο και λυπημένο , διακριτικό και υπομονετικό , δίκαιο και με τον μεγαλύτερο αυτοέλεγχο που θα μπορούσα ποτέ να συναντήσω σε άνθρωπο και που τόσο θαυμάζω αυτό της το χάρισμα.ζετα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κάθε χρόνο εισαι καλύτερη και ομορφότερη σε αγαπαμε ».

Η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες της Ζέτας με τα παιδιά της. Αυτή τη φορά ο λόγος που την έκανε να αναρτήσει τη φωτογραφία; Απλά δεν μπορούσε να την κρατήσει μόνο για τον εαυτό της. Όπως σχολίασε: "Κάποιες φωτογραφίες αξίζουν να δείχνονται... Σε αγαπώ Ζέτα Μακρυπούλια".

zeta douka royla rebi 5

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη φωτογραφίες που δείχνουν την φιλία της Ζέτας με τη Ρούλα Ρέβη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved