Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της για το 2021 (pics)

Την πρώτη φωτογραφία της κόρης της για το νέο έτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της για το 2021 (pics)

Οι φετινές γιορτές ήταν για όλους μας ιδιαίτερες, για τη Νικολέττα Ράλλη όμως ένα παραπάνω μιας και ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που γιόρτασε ως μανούλα.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Ιούνιο του 2020 και το τελευταίο εξάμηνο αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της στην κορούλα της. Η διάσημη μαμά παραμένει ενεργή στα social media και κάθε εβδομάδα απολαμβάνουμε τα Q&A με τους θαυμαστές της. Μέσα από αυτά αποκαλύπτει πτυχές από τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση του μωρού της και δίνει συμβουλές σε άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη.

Στο προφίλ της βέβαια ξεχωρίζουν και οι αναρτήσεις με την κόρη της. Μπορεί να μην είναι πολλές, κάθε φωτογραφία με το μωρό της όμως, συγκεντρώνει χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια, όπως για παράδειγμα αυτήν που ανέβασε στην εκπνοή του 2020.

nikoletta ralli prwti foto koris 15

Χθες, η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε την "πρώτη φωτογραφία για το 2021" με την κόρη της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ίδια στην ανάρτηση της. Η μπέμπα είναι στο καρότσι της και πίσω φαίνεται το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη μαμά μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved