«Daddy cool» - Δείτε πώς φωτογράφισε η Βασιλική Μιλλούση τον σύζυγό της

Μία υπέροχη και άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Βασιλική Μιλλούση για τον σύζυγό της.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στις 3 Δεκεμβρίου. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η διάσημη μαμά μέσω Instagram:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !! Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες».

Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Στο σπίτι υπάρχουν πλέον δύο μωράκια, καθώς και η Σοφούλα, η πρώτη κόρη των δύο αθλητών γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μόλις τον περασμένο μήνα. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν η καθημερινότητα του ζευγαριού είναι γεμάτη και κουραστική, όπως και κάθε νέου γονιού.

Αυτό μας έδειξε και η Βασιλική Μιλλούση με ένα χιουμοριστικό Instagram Story της μερικές ημέρες πριν. Η διάσημη μαμά απαθανάτισε τον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος έχει ξαπλώσει αποκαμωμένος, αγκαλιά με το μαξιλάρι θηλασμού.

Οι δύο αθλητές είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα της οικογενειακής τους καθημερινότητας.

Δείτε φωτογραφίες με τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved