Βασιλική Μιλλούση: Η έκπληξη που την περίμενε στο σπίτι μετά το εξιτήριο

Επέστρεψε στο σπίτι μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης της και την περίμενε μια έκπληξη!

Βασιλική Μιλλούση: Η έκπληξη που την περίμενε στο σπίτι μετά το εξιτήριο

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει τις τελευταίες μέρες η Βασιλική Μιλλούση αφού ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κορούλα της, καρπός του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμενε όλους αυτούς τους μήνες. Το ευτυχές γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

”3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες”.

Πλέον το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι και η μικρή Σοφούλα έχει ήδη γνωρίσει τη νεογέννητη αδερφούλα της.

Ωστόσο στο σπίτι κατά την επιστροφή της, την Βασιλική Μιλλούση την περίμενε μια έκπληξη και τα βίντεο δημοσίευσε ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας, δείχνοντάς μας την ευτυχισμένη σύζυγό του. Τι της ετοίμασε;

Πατήστε play στο βίντεο για να τη δείτε:





Όπως είδατε πράσινα, κίτρινα και κόκκινα μπαλόνια υπήρχαν παντού και ένα διακοσμημένο τραπέζι με λαχταριστά cupcakes που έγραφαν "Baby Girl" έκαναν την Βασιλική Μιλλούση να "τρελαθεί" από χαρά.

Από το βίντεο δεν έλειπε και η μικρή Σοφούλα που περίμενε πώς και πώς τη μαμά να γυρίσει στο σπίτι.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης μικρής τους κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved