Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τι του έκανε η κόρη του στην καραντίνα (pics)

Μπορεί να τον έχουμε γνωρίσει ως τον πιο αυστηρό κριτή στο Greece's Next Top Model, όμως είναι ένας τρυφερός σύζυγος και ένας γλυκός μπαμπάς!

Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τι του έκανε η κόρη του στην καραντίνα (pics)

Στην προσωπική του ζωή ο γνωστός φωτογράφος είναι χαζομπαμπάς και τρυφερός σύζυγος.

Ο Δημήτρης Σκουλός απολαμβάνει το χρόνο με την κόρη του στο lockdown τις τελευταίες εβδομάδες έχει μοιραστεί με τους followers του στιγμές από τα υπέροχα παιχνίδια τους.

Άλλοτε του κάνει μάσκα ομορφιάς η μικρή Μάιρα και όχι μάσκα κορονοϊού όπως ο ίδιος πίστευε... (Μπαμπά σου έφτιαξα μάσκα. (εγώ) Μωρό μου δεν προστατεύει την μύτη.(Μάιρα) περίμενε μπαμπά να την διορθώσω. (εγώ) Αγάπη μου μπορώ να βγω έξω με αυτή? Θα της βάλεις λαστιχάκια για τα αυτιά? (Μάιρα). Βρε μπαμπά μάσκα ομορφιάς σου έκανα. Στο τέλος θα σου βάλω και κρέμα......Αυτά...)


https://www.instagram.com/p/CIA_OQ1FiOM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

άλλοτε εκείνος φοράει φτερά πεταλούδας για χάρη της...


https://www.instagram.com/p/CIqBvkEF8VP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

και πρόσφατα την άφησε να του ζωγραφίσει (!) το πρόσωπό του με μαρκαδόρους.


https://www.instagram.com/p/CJB8DFyFwHJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στιγμές που όπως βλέπετε και εσείς ο πιο αυστηρός κριτής του GNTM απολαμβάνει με χιούμορ. Όπως άλλωστε θα έκανε κάθε μπαμπάς στη θέση του.

Στον λογαριασμό του στο Instagram σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα με τις δυο γυναίκες της ζωής του Μάιρα και Τζέλα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αυτές τις λιγοστές αναρτήσεις που έχει από τη σύζυγο και την κόρη του και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved