Διάσημη μαμά γέννησε πριν από δύο μήνες και έχει αυτό το κορμί

Τη φωτογραφία μοιράστηκε μέσω Instagram μερικές ημέρες πριν.

Διάσημη μαμά γέννησε πριν από δύο μήνες και έχει αυτό το κορμί

Η διάσημη μαμά γέννησε πριν από δύο μήνες και τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια και ο σύζυγός της μέσω Instagram.

«Αποκτήσαμε μωρό χθες βράδυ. Είναι τέλειο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι» ήταν το μήνυμά τους το οποίο συνοδεύτηκε από την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας.

Ο Eduardo Pau Lucas είναι το πέμπτο παιδί για το γνωστό ζευγάρι, το οποίο τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

hilaria baldwin swma meta ton toketo 2

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin και τον σύζυγό της και πασίγνωστο ηθοποιό Alec Baldwin. Και οι δύο είναι πολύ ενεργοί στα social media, η διάσημη μαμά όμως είναι αυτή που ανεβάζει τις περισσότερες φωτογραφίες. Σε κάποιες από αυτές πρωταγωνιστούν τα παιδιά της, ενώ σε άλλες βλέπουμε την ίδια να δίνει συμβουλές σε άλλες μαμάδες για θέματα ευεξίας, γυμναστικής και διατροφής.

Η διάσημη μαμά είναι γυμνάστρια yoga και πάντα είχε αξιοζήλευτο σώμα. Τι και αν έχει γεννήσει πέντε φορές; Κάθε φορά, με άσκηση και διατροφή, καταφέρνει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό αποδεικνύει και μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της. Η Hilaria Babldwin ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρατώντας αγκαλιά τον δύο μηνών γιο της και αποκαλύπτοντας την σμιλευτή σιλουέτα της.

hilaria baldwin swma meta ton toketo 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της διάσημης μαμάς με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved