Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή την αλλαγή έκανε στη διατροφή της λόγω εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή την αλλαγή έκανε στη διατροφή της λόγω εγκυμοσύνης

Ως γνωστόν, την περίοδο της εγκυμοσύνης, η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία της εγκύου και την ανάπτυξη του εμβρύου. Τους εννέα αυτούς μήνες, η μέλλουσα μαμά πρέπει να έχει υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να καταναλώνει θρεπτικές και ωφέλιμες τροφές για εκείνη και το μωρό.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέκαθεν πρόσεχε τη διατροφή της. Μέσα από τα social media της, μας έχει δείξει πολλές φορές τις αγαπημένες της επιλογές για θρεπτικά πρωινά και υγιεινά σνακ. Συνεπώς, είναι λογικό μία εξίσου υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή να ακολουθήσει και στην εγκυμοσύνη της.

Λίγες ημέρες πριν, η μέλλουσα μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story το πρωινό που τρώει αυτήν την περίοδο. Ποιο είναι αυτό; Βρώμη με μήλα, καρύδια, μέλι και κανέλα και όπως αποκάλυψε, είναι το μόνο που δεν της προκαλεί πρωινές ναυτίες.

mpompa prwino

Σε παλαιότερη ανάρτησή της ωστόσο, είχε αναφέρει και μία αλλαγή, αναμενόμενη βέβαια, που έκανε στη διατροφή της. Η μέλλουσα μαμά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κρατώντας μία κούπα καφέ στον χέρι. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν στα πλαίσια συνεργασίας της με γνωστό brand καφέ, όπως αποκάλυψε όμως, εκείνη πίνει μόνο ντεκαφεϊνέ αυτές τις μέρες.

131887347 154130119410953 5560769652246053593 n

Η εγκυμοσύνη το πρώτο τρίμηνο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν τον επικείμενο ερχομό των δίδυμων μωρών τους, στις 10 Δεκεμβρίου.

Η μέλλουσα μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media και ανέκαθεν μοιραζόταν με τους θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της, σκέψεις και συναισθήματα. Από όσα έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής για την εγκυμοσύνη της, νυστάζει πολύ ενώ οι πρωινές ναυτίες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Δείτε φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved