Φλορίντα Πετρουτσέλι: Άρχισε τις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι

Δείτε τι έφτιαξε η διάσημη μαμά.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Άρχισε τις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι

Τέσσερις ημέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και όπως φαίνεται η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι.

Η διάσημη μαμά λατρεύει τη μαγειρική και με μία χθεσινή της ανάρτηση μας αποκάλυψε ότι κάνει πρόβες για το μενού των Χριστουγέννων. Τι θα περιλαμβάνει αυτό; Πίτες!

Στο Instagram Story της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, βλέπουμε το φύλλο που μόλις έχει ανοίξει με τα χεράκια της, ενώ το σχόλιό της ήταν: "Πρόβες για το γιορτινό τραπέζι".

florida petroutseli pita xristougenna

Λίγες ώρες μετά, η διάσημη μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας της, μία σπανακόπιτα.

florida petroutseli spanakopita

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μαμά δύο παιδιών και τα τελευταία δύο χρόνια αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στην οικογένειά της. Με την κόρη της Μαίρη και τον οκτώ μηνών γιο της, απολαμβάνουν βόλτες, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες εντός σπιτιού. Βέβαια, η όμορφη μαμά δεν ξεχνάει και τις δικές τις αγαπημένες ασχολίες, όπως είναι η μαγειρική και η γυμναστική.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς και μαρτυρούν πώς είναι η καθημερινότητά της ως μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved