«Μετακίνηση 6» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά της - Πού πήγαν

Βόλτα με τα παιδιά της πήγε η γνωστή παρουσιάστρια. 

«Μετακίνηση 6» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά της - Πού πήγαν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια γεμάτη καθημερινότητα καθώς δεν έλειψε ούτε μέρα από την εκπομπή «Happy Day» μετά και την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha μας ενημερώνει με τους συνεργάτες της για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας καθώς και στην ελληνική αλλά και ξένη showbiz.

Με την επιστροφή της στο σπίτι, ξεκινά ο …δεύτερος γύρος αφού τα παιδιά της την περιμένουν πώς και πώς. Η όμορφη παρουσιάστρια προσπαθεί να τα προλάβει όλα όπως κάθε εργαζόμενη μαμά.

Τώρα λοιπόν που λόγω κορονοϊού και τα παιδιά είναι πολλές ώρες στο σπίτι, επιδιώκει να κάνουν πράγματα που θα τα αποφορτίσουν και θα περάσουν καλά.

Όπως μια βόλτα κοντά στη φύση που αρέσει σε όλη την οικογένεια. Ντυμένη casual τόσο η ίδια όσο και οι κόρες της με τον γιο της βγήκαν να περπατήσουν και να αναπνεύσουν δροσερό αέρα. Απαθανάτισε μάλιστα τη στιγμή και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία.

tsimtsili paidia

Όταν είναι στο σπίτι παίζουν και βλέπουν ταινίες, κυρίως με τη Νάγια και τη Μαίρη καθώς ο Γιάννης είναι πιο μικρός. Τους αρέσει επίσης να φτιάχνουν γλυκά. Μάλιστα για τις γιορτές έκαναν σπιτικά μελομακάρονα και πολύ το ευχαριστήθηκαν.

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved