Matthew McConaughey: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Matthew McConaughey: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του

Ο Mathew McConaughey είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ο ρόλος του στην ταινία Dallas Buyers Clubs που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2013 του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού. Έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε. Από τις πιο αξιοσημείωτες δουλειές του ήταν ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην επιτυχημένη σειρά True Detective.

Στην προσωπική του ζωή, ο Mathew McConaughey επιλέγει να την κρατά όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια και φήμες και θεωρείται ένας σοβαρός οικογένειάρχης. Με την σύζυγό του Camila Alves, γνωρίστηκαν τον 2006. Αρραβωνιάστηκαν πέντε χρόνια αργότερα και παντρεύτηκαν σε μία ιδιωτική τελετή στις 9 Ιουνίου του 2012 στο Τέξας, όπου και ζουν μέχρι σήμερα. Το ζευγάρι μόλις δύο χρόνια μετά τη γνωριμία του, απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον 12χρονο σήμερα Levi. Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε η μικρή Vilda, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου του 2012 γεννήθηκε ο δεύτερός τους γιος, Livingston.

Τόσο ο αγαπημένος ο ηθοποιός, όσο και η σύζυγός του, είναι ενεργοί στα social media, δεν ανεβάζουν όμως πολύ συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Τη τελευταία φωτογραφία τους ανέβασε η Camila Alves στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές εβδομάδες.

mathewmcconeughy paidia 1

Τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, φωτογραφίζουν τον μπαμπά τους με τα κινητά τους και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

"Λόγω της καραντίνας, δεν μπορούμε να κάνουμε κανονικές φωτογραφίσεις κι έτσι τα παιδιά μας έγιναν επαγγελματίες φωτογράφοι για τα τελευταία εξώφυλλα περιοδικών με τον Mathew. Είναι εκπληκτικό να βλέπω τι έχουν κάνει. Είμαι τόσο περήφανη"

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών του επιτυχημένου ηθοποιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved