Jessica Alba: Αυτό το smoothie πίνει κάθε πρωί και παραμένει αδύνατη

Δείτε πώς το φτιάχνει και δοκιμάστε το κι εσείς! 

Jessica Alba: Αυτό το smoothie πίνει κάθε πρωί και παραμένει αδύνατη

Είναι μία πανέμορφη γυναίκα, μία επιτυχημένη επιχειρηματίας και μία στοργική σύζυγος και μητέρα. Με τον σύζυγό της, Cash Warren, είναι μαζί από το 2004 κι έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Οι κόρες τους Heavern και Honor γεννήθηκαν το 2008 και 2011 αντίστοιχα, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα, το 2017 γεννήθηκε και ο μικρός Hayesie Boo.

Η Jessica Alba που πλέον έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με προϊόντα για μωρά, μητέρες αλλά και γυναίκες κάθε ηλικίας, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CBj7BR6lXss/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε κάθε φωτογραφία της που ανεβάζει, τα likes και comments πέφτουν βροχή και είναι εμφανές ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Jessica Alba παραμένει πανέμορφη και με αψεγάδιαστη σιλουέτα, ακόμα και μετά από τρεις γέννες.

Τι κάνει λοιπόν η ηθοποιός και διατηρεί αυτό το κορμί;

Η γυμναστική είναι ενταγμένη στην καθημερινή της ρουτίνα, όπως επίσης και η προσεγμένη διατροφή. Κατά καιρούς η διάσημη μαμά έχει μοιραστεί σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της τα μικρά μυστικά ομορφιάς αλλά διατροφής της. Ένα από αυτά είναι το smoothie που πίνει κάθε πρωί, το οποίο μάλιστα ετοιμάζει και για τις κόρες της.

Υλικά:

  • 1 μπανάνα
  • 1 κ.σ. σκόνη πράσινου τσαγιού matcha
  • νερό καρύδας
  • 1/4 φλιτζανιού οργανική σκόνη πρωτεΐνης με γεύση βανίλια
  • πάγος

Αυτό το smoothie είναι όχι μόνο θρεπτικό αλλά την κρατάει χορτάτη μέχρι το επόμενο γεύμα και τη βοηθάει να διατηρεί τη σιλουέτα της. Για του λόγου το αληθές, δείτε κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες της διάσημης μαμάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved