Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ακούστε την κόρη της να λέει «σ’αγαπώ» στα ιταλικά

Η μαμά της κατέγραψε τη στιγμή και τη μοιράστηκε στο Instagram.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ακούστε την κόρη της να λέει «σ’αγαπώ» στα ιταλικά

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι από τις μαμάδες που αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Κυρίως δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες με τα φαγητά που μαγειρεύει στην κουζίνα της αφού ως γνωστόν λατρεύει τη μαγειρική ενώ έχει κανάλι και στο You Tube.

Ο χρόνος της όμως την περίοδο αυτή, και όχι μόνο lockdown, είναι αφιερωμένος στα δυο της παιδιά τα οποία είναι μικρά. Η Μαίρη, που έσβησε το δεύτερο κεράκι της τον περασμένο Ιούλιο διεκδικεί την προσοχή της μαμάς της ενώ ο γιος της, που δεν είναι ενός έτους ακόμα, έχει κι αυτός ανάγκη τη συνεχή φροντίδα της. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν παίρνει τα παιδιά και στέλνοντας «μετακίνηση 6» βγαίνει βόλτα για να αποφορτιστούν και να πάρουν καθαρό αέρα.

Όταν πάλι είναι στο σπίτι παίζει με την κόρη της, μαγειρεύουν παρέα, λένε τραγουδάκια και της μιλάει στα ιταλικά.

Μάλιστα η μικρή έμαθε κάποιες λέξεις. Για την ακρίβεια λέει στα ιταλικά « σ’ αγαπώ πολύ» και η μαμά της …λιώνει όπως θα δείτε στο βίντεο.




Είναι από τις στιγμές που όσο κουρασμένη κι αν είναι μια μαμά, ακούγοντας τα τρυφερά αυτά λογάκια από το παιδί της, τα ξεχνάει όλα.

Και η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι τόσο ευτυχισμένη με τα παιδιά της και αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις που κάνει. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved