Φαίη Σκορδά: Δείτε τι κάνει με τους γιους της στο σπίτι

Είναι από τις αγαπημένες της συνήθειες.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τι κάνει με τους γιους της στο σπίτι

Μας έχει εκπλήξει ευχάριστα η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα καθώς δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές με τους γιους της.

Φυσικά φροντίζει πάντα να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιώργος Λιάγκας που επίσης μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με τα παιδιά του.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα στις περισσότερες αναρτήσεις μαζί τους είναι χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ , δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού της που πιθανόν να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. 'Αλλωστε, όταν επιστρέφει στο σπίτι είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες και προσπαθεί να είναι δίπλα στους γιους της, να τους βοηθάει με τα μαθήματα, να παίζει μαζί τους.

Από τις αγαπημένες στιγμές μαμάς και γιων είναι όταν κάθονται στο σαλόνι και παρακολουθούν αγαπημένες παιδικές ταινίες.

Το ίδιο συνέβη και πριν μερικές μέρες. Η Φαίη Σκορδά δεν χάλασε χατίρι στο Δημήτρη και τον Γιάννη, φόρεσαν τα πιτζαμάκια τους, εφοδιάστηκαν με τα αγαπημένα τους σνακ και είδαν καθισμένοι στο χαλί μια παιδική ταινία.

Μάλιστα ανέβασε και σχετικό στιγμιότυπο σε insta story.

skorda paidia

Όπως είπαμε δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσιεύει όμορφες στιγμές με τους γιους της. Δείτε μερικές ακόμα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved