Κλέλια Πανταζή: Η εντυπωσιακή τούρτα του γιου της & οι ευχές της Μιλλούση

Ο γιος της έσβησε χθες το πρώτο κεράκι της τούρτας γενεθλίων του.

 

Κλέλια Πανταζή: Η εντυπωσιακή τούρτα του γιου της & οι ευχές της Μιλλούση

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κλέλια Πανταζή και τον Λευτέρη Τσάκαλο καθώς ο γιος τους είχε γενέθλια.

Ο Μιχαήλ -'Αγγελος έγινε ενός έτους! Και μπορεί λόγω lockdown οι γονείς του να μη μπόρεσαν να του διοργανώσουν ένα φοβερό πάρτυ, όμως γιόρτασαν τα γενέθλια του μοναχογιού τους οικογενειακά και με μια πολύ όμορφη τούρτα.

Ο προσωπικός λογαριασμός της Κλέλιας Πανταζή πλημμύρισε από ευχές των διαδιακτυακών και όχι μόνο φίλων της. Μεταξύ αυτών που της ευχήθηκαν για τον γιο της ήταν και η Βασιλική Μιλλούση, η οποία πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της.

« Να τον χαίρεστε και να τα χαίρεστε και τα δυο, υγεία και αγάπη στο σπίτι σας », ήταν το σχόλιο της.

Η Κλέλια Πανταζή θέλησε κι αυτή με τη σειρά της να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις ευχές για το γιο της. Ανέβασε μάλιστα νέες φωτογραφίες με τον Μιχαήλ- Αγγελο και την ανιψιά της, κόρη της αδελφής της 'Αννυς Πανταζή να έχουν μπροστά τους την τούρτα και έγραψε:

«Μπομπιροσυμμορία από τώρα.. Εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι είχαν ανοίξει τρύπα με τα δαχτυλάκια τους στην τούρτα... εξού και η χαρά!!! Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τις ευχές που μας στείλατε!!! Να είσαστε όλοι καλά!!!#ξαδερφακιασαναδερφακια #tsakalaki #choumaki #tsakalofamilia #τονκοιταωκαιλιωνω #happybirthday #oneyearold #birthdaycake #littleprincecake #birthdayboy»¨

Δείτε τις φωτογραφίες με τη γενέθλια τούρτα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved