Η απίθανη φωτογραφία του Σάκη με τον γιο του Αλέξανδρο (pics)

Δημιουργικά και με πολλά παιχνίδια περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά.

Η απίθανη φωτογραφία του Σάκη με τον γιο του Αλέξανδρο (pics)

Ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να απολαύσει περισσότερο τα τέσσερα παιδιά του Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Κάτι που δεν κάνει και σε αυτή τη δεύτερη καραντίνα που όπως βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο "του δίνει και καταλαβαίνει" με τα παιδιά του.

Ζωγραφίζουν μαζί, χορεύουν και παίζουν αρκετά διαδραστικά παιχνίδια μαζί.


https://www.instagram.com/p/CHyI0sBB0BX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σας θυμίσουμε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει και που τον έδειχνε να χορεύει με τις κόρες του;



Ή τα βίντεο που τον έδειχναν να ζωγραφίζει οικογενειακώς με τα παιδιά και την σύζυγό του;



Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να απολαμβάνει τα παιχνίδια δράσης με τον γιο του Αλέξανδρο. Φωτογραφία που μας δείχνει ότι μπαμπάς και γιος μοιάζουν τελικά πολύ.

"Αφού τα λούνα παρκ είναι κλειστά... φέρνουμε το λούνα παρκ στο σπίτι!? Αλέξανδρος vs Μπαμπάς και... για να δούμε ποιός από τους δυο μας είναι αυτός που θα πετύχει τους περισσότερους στόχους σήμερα;?
*Μαντέψτε το σκορ! ?", έγραψε συνοδεύοντας την υπέροχη φωτογραφία του.

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να είναι ένας καταξιωμένος και αγαπητός τραγουδιστής, όμως η πιο ωραίος ρόλος στη ζωή του, είναι αυτός του πατέρα.

«Το πιο γλυκό «βάρος» που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!», είχε γράψει κάποια στιγμής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Δείτε την φωτογραφία του Σάκη και του Αλέξανδρου, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved