Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Ο μικρός γιος του Λέων Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά απέκτησε το νέο του κρεβάτι!

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, είναι αρκετά ενεργοί στα social media αλλά δεν δημοσιεύουν σχεδόν ποτέ φωτογραφίες των τριών παιδιών τους στο Instagram.

Υπάρχουν πολύ λίγες φορές που η μαμά Μαριέττα κάνει κάποιες εξαιρέσεις και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέων Πατίτσα που ένα μικρό επίτευγμα ή μια αλλαγή των παιδιών τους, τους κάνει να δημοσιεύουν φωτογραφίες, φροντίζοντας πάντα να καλύπτουν τα πρόσωπά τους.

Το ίδιο συνέβη και χθες με τον μικρό Σπύρο. Που έκανε την μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι και απέκτησε το πρώτο του "μεγάλο" κρεβάτι που όπως θα δείτε απόλαυσε πολύ, πριν καλά καλά το στρώσουν.

Η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους περισσότερους γονείς. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καθυστερήσει αλλά σε κάποιες άλλες, μπορεί τα παιδιά να βιάζονται να… ανεξαρτητοποιηθούν την ώρα του ύπνου.

Οι ειδικοί συνιστούν ότι η κατάλληλη ηλικία που το παιδί μπορεί να κοιμάται πλέον μόνο του σε παιδικό κρεβάτι είναι περίπου στα 2,5 με 3 έτη και ο Σπύρος βρίσκεται σε αυτή ακριβώς την ηλικία και έτοιμος όσο ποτέ να "μεγαλώσει¨ και να κοιμηθεί στο κρεβάτι του.

Το παιδικό δωμάτιο του Σπύρου

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν το κρεβάτι που διάλεξε η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μονό, με προστατευτικό κάγκελο, σε λευκό χρώμα και ταιριάζει με όλη την υπόλοιπη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Δείτε τι άλλο υπάρχει στο δωμάτιο του Σπύρου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved