Βρεφικό δωμάτιο: Υπέροχες ιδέες διακόσμησης σε παστέλ αποχρώσεις

Δημιουργήστε μια ήρεμη ατμόσφαιρα για το μωρό επιλέγοντας για το δωμάτιο παστέλ χρώματα.

Βρεφικό δωμάτιο: Υπέροχες ιδέες διακόσμησης σε παστέλ αποχρώσεις
instagram@babyroom.inspiration

Το βρεφικό δωμάτιο πολλοί γονείς φροντίζουν να το έχουν έτοιμο πριν την έλευση του μωρού.

Επιλέγουν λοιπόν την κούνια, την αλλαξιέρα και κάποια έπιπλα που θα τους φανούν χρήσιμα, όπως μια πολυθρόνα για το θηλασμό ή μια καρέκλα (κατάλληλη επίσης για τον θηλασμό).

Αν κι εσείς ετοιμάζετε τώρα το βρεφικό δωμάτιο κάντε μια ιεράρχηση των πραγμάτων που θα χρειαστείτε τα πρώτα χρόνια του μωρού σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τα χρώματα. Αν θέλετε το δωμάτο να αποπνέειι ηρεμία οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές είτε πρόκειται για αγόρι είτε για κορίτσι.

Δοκιμάστε διακριτικά χρώματα με παστέλ γκρι, ένα πιο σκούρο γκρι με υποτόνους ή ένα γλυκό ροζ με γκρι. Επίσης το κρεμ σε διάφορους τόνους κάνει τον χώρο πιο ζεστό και φωτεινό.


https://www.instagram.com/p/B4rO5VOFe8V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται από τις λεπτομέρειες, φροντίστε να επενδύσετε σε απλά και όμορφα διακοσμητικά που θα δώσουν χρώμα στο βρεφικό δωμάτιο.

Μικροέπιπλα, ράφια, κουρτίνες σε χαρούμενα σχέδια, χαλάκια με χρώματα, αλλά και ένα πρωτότυπο φωτιστικό είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε και να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού σας να δείχνει ξεχωριστό.

Και το πιο σημαντικό: Αποφύγετε τις υπερβολές και μην υπερφορτώσετε το δωμάτιο.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε αρκετές ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο όχι μόνο για τα χρώματα αλλά και τη διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις.

Φωτογραφίες: instagram@babyroom.inspiration

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved