Νίκη Κεραμέως: Έτσι περνά με τους γιους της στην καραντίνα (pics)

Mία νέα φωτογραφία με τους γιους της ανέβασε στο Instagram της η Νίκη Κεραμέως.

Νίκη Κεραμέως: Έτσι περνά με τους γιους της στην καραντίνα (pics)

Η Νίκη Κεραμέως είναι μία δραστήρια γυναίκα στην πολιτική σκηνή και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, ένεκα κορονοϊού, καραντίνας, και τηλεργασίας, το πρόγραμμα τής είναι αρκετά φορτωμένο.

Ωστόσο, η Υπουργός Παιδείας, όπως και κάθε άλλη εργαζόμενη μητέρα, προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για την οικογένειά της. Η πολιτικός είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον τετράχρονο Λουκά και τον δύο ετών Κωνσταντίνο.

Αν και ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της αφορούν κατά κύριο λόγο την δουλειά της στο Υποργείο Παιδείας. Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τα παιδιά της είναι λίγες και τις αναρτά όταν εκείνη θελήσει, είτε για να μοιραστεί κάποιο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, είτε σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

niki keramews gios

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η πολιτικός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέρασε λίγο παραπάνω χρόνο με τα παιδιά της στο σπίτι. Οι δραστηριότητες των παιδιών εντός σπιτιού σίγουρα είναι πολλές μεταξύ αυτών και οι αγκαλιές.

Στη φωτογραφία η Νίκη Κεραμέως έχει στην αγκαλιά τους γιους της και το σχόλιο της ήταν δύο hasgtags: "#familymoments #lockdown"

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει μοιραστεί η Υπουργός Παιδείας μαζί μας κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved