Σάββας Πούμπουρας: Στολίζει το δέντρο με την κόρη του Κύνθια

Ο γνωστός παρουσιαστής έστησε το δέντρο και άρχισε το στόλισμα έχοντας την καλύτερη βοηθό.

Σάββας Πούμπουρας: Στολίζει το δέντρο με την κόρη του Κύνθια

Ιδιαίτερα και ξεχωριστά αναμένονται τα φετινά Χριστούγεννα για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη.

Μπορεί λόγω κορονοϊού να υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί, ωστόσο για το ζευγάρι οι γιορτές θα είναι ξεχωριστές καθώς θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης του. Η Κύνθια γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019 και έφερε στη ζωή των γονιών της πρωτόγνωρες συγκινήσεις.

Ο παρουσιαστής, από τη ημέρα που έγινε μπαμπάς, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους καθημερινές στιγμές με την μοναχοκόρη του, και όπως σας έχουν γράψει και στο παρελθόν είναι ένας full time μπαμπάς.

Παίζει μαζί της, την προσέχει, την φροντίζει, βγαίνουν παρέα βόλτα ενώ μεγάλη απήχηση έχουν και οι συνταγές που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram και αφορούν φαγητά που μαγειρεύει ο ίδιος για την Κύνθια.

Σε ένα από τα ποστ του o γνωστός παρουσιαστής προέτρεπε τους νέους γονείς να παίρνουν τα παιδιά μαζί τους παντού.«Πάρτε τα παιδιά παντού μαζί σας. Από νωρίς. Μην τα παρκάρετε σε γονείς! Χάνουν ωραίες διακοπές μαζί σας!Μην το βλέπεις σαν βάρος. Σκέψου τι εικόνες παίρνει και πόσο ωραια δένεται μαζί σου. Λέω εγώ τώρα».

Και όχι μόνο την παίρνει μαζί του όπου μπορεί αλλά ασχολείται όσες περισσότερες ώρες είναι στο σπίτι με την κόρη του κάνοντας διάφορα πράγματα.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία που έβγαλε η Αρετή Θεοχαρίδη και είναι μαζί με την κόρη του καθώς ξεκινούν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Η μικρή το κοιράζει με δέος καθώς ο μπαμπάς της ετοιμάζεται να κρεμάσει τις μπάλες.

poumpouras

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες τρυφερές στιγμές του παρουσιαστή με την μικρή Κύνθια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved