Εικοσιπέντε celebrities που γέννησαν εν μέσω πανδημίας

Έφεραν στον κόσμο το παιδί τους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Η γέννηση ενός παιδιού είναι ίσως από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας που επιθυμεί να γίνει μητέρα. Γι΄αυτό και δεν εύχονται τίποτα περισσότερο απ’ ότι να πάνε όλα καλά όταν έρθει η ώρα της γέννας.

Σκεφτείτε λοιπόν την ψυχολογία των γυναικών που γέννησαν ή πρόκειται να γεννήσουν εν μέσω πανδημίας. Το άγχος τους είναι τεράστιο για το αν θα πάνε όλα καλά παρότι τηρούνται όλοι οι νέοι κανόνες και οι περιορισμοί για την εξάπλωση του ιού.

Εξαίρεση δεν αποτελούν οι διάσημες γυναίκες που γέννησαν κατά την πανδημία.



Η Lea Michele είναι απλά ευγνώμων που είναι υγιής τόσο αυτή όσο και το δύο μηνών μωρό της ενώ άλλες celebrities πήραν επιπλέον μέτρα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τα μωρά τους. Η Sophie Turner ήταν προσεκτική με τις επαφές της, ενώ η Nikki Bella των Bella Twins φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια της γέννας και η Ciara αμέσως μετά τον τοκετό. Άλλες διασημότητες αποφεύγουν μετά τον ερχομό των παιδιών τους κάθε είδους συναναστροφές. Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, ο Diplo δεν ήταν παρών στη γέννηση του παιδιού του, ενώ οι Gigi Hadid και Zayn Malik υποδέχτηκαν το μωρό τους στη Νέα Υόρκη. Η Katy Perry και η American Ferrera χρησιμοποίησαν τις πλατφόρμες τους για να ενθαρρύνουν τις δωρεές για άλλες μητέρες. Όλες πάντως οι διάσημες μανούλες νιώθουν ανακουφισμένες που κατάφεραν να γεννήσουν χωρίς απρόοπτα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες άλλες celebrities γέννησαν μέσα στην πανδημία.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved