Τα δώρα που έκαναν οι celebrities στα παιδιά τους & κόστισαν μία περιουσία

Δείτε τα απίστευτα δώρα που έκαναν οι διάσημοι γονείς στα παιδιά τους και που κόστισαν μία περιουσία. 

Τα δώρα που έκαναν οι celebrities στα παιδιά τους & κόστισαν μία περιουσία

Τα παιδιά των celebrities είναι ήδη διάσημα πριν καλά καλά γεννηθούν. Όσο μεγαλώνουν, οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο των media και εκείνα συνηθίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν και οι ίδιοι τους οι γονείς, οι οποίοι τα κακομαθαίνουν με τη συμπεριφορά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα δώρα που επιλέγουν να τους κάνουν στα γενέθλιά τους.

Εκτός από πάρτι υπερπαραγωγή οι celebrities συνηθίζουν να κάνουν στα παιδιά τους ιδιαίτερα δώρα που συνήθως κοστίζουν και μία περιουσία.

Διαμαντένια βραχιόλια, πανάκριβές παντόφλες, ακόμα και custom made πολυθρόνες αξίας άνω των 25.000 δολαρίων συγκαταλέγονται μέσα σε αυτά. Δείτε ποιοι διάσημοι γονείς έχουν πληρώσει πανάκριβα τα δώρα των παιδιών τους, ποια είναι αυτά και πόσο κόστισε το κάθε ένα, στο βίντεο που ακολουθεί.



Kylie Jenner μια μαμά που κακομαθαίνει την κόρη της

Η Kylie Jenner είναι μία από τις διάσημες μαμάδες που καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα πανάκριβα δώρα που κάνει στην κόρη της. Ρίξτε μια ματιά στις αναρτήσεις που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα. Πανάκριβες τσάντες, παπούτσια επώνυμων οίκων, πλατινένιες αλυσίδες αλλά και mini πανάκριβα αυτοκίνητα είναι λίγα από όλα εκείνα που χαρίζει στην κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved