Ποιες celebrities έμειναν έγκυες κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Είκοσι διάσημες δεν πτοήθηκαν από τον κορονοϊό και έμειναν έγκυες.

Ποιες celebrities έμειναν έγκυες κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η ζωή συνεχίζεται και εν μέσω πανδημίας. Πολλές είναι οι γυναίκες που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και κατάφεραν να μείνουν έγκυες τους τελευταίους μήνες. Μεταξύ αυτών και αρκετές celebrities.

H Hilary Duff, η Ashlee Simpson και η Ashley Tisdale αποκάλυψαν ότι περιμένουν είτε στα τέλη του 2020 είτε στις αρχές του 2021 τη γέννηση του μωρού τους. Όμως και η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη. Κατά ομολογία της, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δεν θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει και βίντεο με στιγμές από την εγκυμοσύνη της, τις οποίες τράβηξε η ίδια καθώς και το υπερηχογράφημα.


https://www.instagram.com/p/CHREbOJssHG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως και η πριγκίπισσα Eugenie και η Rachel McAdams περιμένουν παιδί, ωστόσο αποφεύγουν τις αναρτήσεις ή τις πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις είκοσι celebrities που έχουν μείνει έγκυες τους τελευταίους μήνες και περιμένουν με λαχτάρα τη γέννηση του μωρού τους.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved