Τζένη Θεωνά: Ο γιος της σηκώνει «οικογενειακά βάρη» - Δείτε φώτο

Ο μικρός Αρίωνας σε νέες…περιπέτειες.

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της σηκώνει «οικογενειακά βάρη» - Δείτε φώτο

Το πρόγραμμα της Τζένης Θεωνά στη δεύτερη καραντίνα είναι λίγο διαφορετικό από εκείνο του πρώτου lockdown.

H γνωστή ηθοποιός, που τη βλέπουμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα. Αυτό σημαίνει ότι απουσιάζει αρκετές ώρες από το σπίτι.

Μόλις επιστρέφει ο γιος της Αρίωνας, την περιμένει πώς και πώς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι στο σπίτι και ζωγραφική αφού ο μικρός είναι στη φάση που σχεδιάζει με τους μαρκαδόρους πάνω στο χαρτί και «παίζει» με τα χρώματα.«Ένα μικρό ?στην παλάμη σου», είχε γράψει στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας όπου ο Αρίωνας έχει μουτζουρώσει τα χεράκια του.


https://www.instagram.com/p/CHarhZIsV0O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολύ συχνές όμως είναι και οι βόλτες τους στη γειτονιά. Ουκ ολίγες φορές η όμορφη μαμά έχει μοιραστεί μέσα από τα social media φωτογραφίες του γιου της από τις βόλτες τους είτε στην παιδική χαρά είτε στο πάρκο κοντά στο σπίτι τους.

Όπως αυτή που ανέβασε σε Insta Story και δείχνει τον γιο της να προσπαθεί να σηκώσει δύο βαράκια.«Στείλαμε το 6 το καλό και σηκώνουμε οικογενειακά βάρη», σχολίασε με χιούμορ η Τζένη Θεωνά.

theona gios

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες του γιου της από την καραντίνα που δημοσίευσε η όμορφη μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved