Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Μύρισε...Χριστούγεννα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι κόρες της έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Σε ένα περίπου μήνα από σήμερα έχουμε Χριστούγεννα. Και καθώς λόγω της πανδημίας θα τα γιορτάσουμε διαφορετικά, χωρίς ταξίδια, εκδρομές, πολλές βόλτες και οικογενειακά τραπέζια με κόσμο στο σπίτι, φροντίζουμε να ενισχύσουμε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς δέντρο ή καραβάκι για τους πιο παραδοσιακούς αλλά και μπισκότα δεν γίνεται, ήδη πολλές celebrities όχι μόνο στόλισαν αλλά μπήκαν και στην κουζίνα . Όχι μόνο οι ίδιες αλλά και τα παιδιά τους.

Όπως οι κόρες της Μπέττυς Μαγγίρα, Καλινίκη και Αντριάνα, οι οποίες έφτιαξαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.Μάλιστα διακόσμησαν τα gingerbread cookies με γλάσο και όπως θα δείτε στη φωτογραφία.Μάλιστα διακόσμησαν τα gingerbread cookies με γλάσο και όπως θα δείτε στη φωτογραφία έχουν πάρει πολύ σοβαρά το έργο τους.

maggira betty kores

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή μαμά μας δείχνει τι έχουν φτιάξει τα κορίτσια της.Τις προάλλες έστειλε στους followers της μια γλυκιά καλημέρα ποστάροντας αυτή τη βάφλα με το γιαούρτι τις φράουλες και το μέλι γράφοντας : «Από τα χεράκια της κόρης μου».

maggira1

Αλλά και τα cupcakes που είχε φτιάξει η Αντριάνα που ήταν το πρώτο της γλυκό.

maggira

Η Μπέτυ Μαγγίρα, δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της γι΄αυτό και αξίζει να δείτε στη gallery που ακολουθεί τις λιγοστές που έχει αναρτήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved