Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο γιος της έγινε 2 - H τούρτα & ο εντυπωσιακός μπουφές

Ο μικρός Ιάσονας έγινε δύο και η διάσημη μαμά διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι εμπνευσμένο από το αγαπημένο παιδικό των παιδιών, Paw Patrol.

Μαρία Λουίζα Βούρου: Ο γιος της έγινε 2 - H τούρτα & ο εντυπωσιακός μπουφές

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η fitness blogger του queen.gr έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Σεπτέμβριο του 2018. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο μικρός Ιάσονας πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά της, η διάσημη μαμά όμως δεν σταματά να κάνει πράγματα που αγαπά, όπως η γυμναστική και ειδικά το pilates.

Αν και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον γιο της, όταν το κάνει το διαδίκτυο τρελαίνεται. Βλέπετε ανήκει σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους.

Σήμερα, ο Ιάσονας έχει γενέθλια και χθες η Μαρία Λουίζα Βούρου διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων. Η διακόσμηση, η τούρτα και ο μπουφές ήταν εμπνευσμένα από το αγαπημένο παιδικό των παιδιών, Paw Patrol και όλα μαζί συνετέλεσαν σε ένα τέλειο σκηνικό.

«To παιδάκι μου έχει γενέθλια και αποφάσισαμε να του κάνουμε μια μικρή έκπληξη με τα αγαπημένα του Paw Patrol σε πολύ κλειστό οικογενειακό περιβάλλον. Οι καιροί είναι δύσκολοι απαιτούν προσοχή αλλά δε θα μπορούσαμε να στερήσουμε μια μικρή γιορτή στον Ιασονάκο μας!
Χρόνια πολλά γιε μου, να λάμπεις πάντα και να χαιρόμαστε κάθε λεπτό και στιγμή μαζί σου γιατί είναι μοναδικά!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον Ιάσονα, την ίδια και τον σύζυγό της να σβήνουν το κεράκι της τούρτας.

Ο μπουφές είχε cupcakes με τους ήρωες του δημοφιλούς παιδικού και μπισκότα σε σχήμα "Ι". Όσο για την τούρτα, ήταν πολύχρωμη και όπως μας ενημέρωσε και η ίδια η διάσημη μαμά, ήταν με στέβια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Λουίζα Βούρου στο Instagram της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved