Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίζεται με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Και η γνωστή παρουσιάστρια στόλισε νωρίτερα φέτος για τα Χριστούγεννα.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφίζεται με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Καθώς περνούν οι μέρες όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να στολίσουν για τα Χριστούγεννα . Η πανδημία και το δεύτερο lockdown έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλων και ο καθένας αναζητά μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

Η δημιουργία εορταστικού κλίματος στο σπίτι ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά είναι σίγουρα ένα κακό αντίδοτο.

Μεταξύ αυτών που στόλισαν νωρίς είναι και ηΦλορίντα Πετρουτσέλι. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με φόντο το δέντρο απολαμβάνοντας τον καφέ της.

florida stolise dedro

Η ευτυχισμένη μαμά δύο παιδιών διατηρεί την αισιοδοξία της ελπίζοντας πως η δεύτερη καραντίνα θα είναι και το τελευταίο μέρος αυτής της ιστορίας. «Είναι καιρός για σκέψη,για υπομονή, υπευθυνότητα..καιρός για να γίνουμε καλύτεροι. #ΚαμιάμέραδενΠάειΧαμένη» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Μάϊο φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.Ήταν από τις μαμάδες που βίωσαν την εγκυμοσύνη τους εν μέσω κορονοϊού και το άγχος όπως και να το κάνουμε, ήταν περισσότερο.Τώρα περνά και πάλι το νέο lockdown στο σπίτι με τα παιδιά και συχνά βρίσκει διέξοδο στην μαγειρική που λατρεύει. Έχει άλλωστε και κανάλι στο YouTube όπου παρουσιάζει τις νόστιμες συνταγές της.

Αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τις αγάπες της ζωής της, και μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved