Νίκη Κάρτσωνα: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό (pics)

Είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Νίκη Κάρτσωνα: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό (pics)

Η Νίκη Κάρτσωνα δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες με την οικογένειά της.Παρότι είναι ενεργή στα social media αποφεύγει δημοσιεύεις που αφορούν στον σύζυγό της Νίκο Χατζή αλλά και στον γιο της Φίλιππο.

Έχει επιλέξει να κρατά το παιδί της αλλά και την προσωπική της ζωή προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει κάποιες εξαιρέσεις.

Όπως για παράδειγμα όταν άρχισε η σχολική χρονιά και μοιράστηκε με τους followers της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της με τον γιο της, γράφοντας:«Σαν χθες ήταν που πήγες 1η δημοτικού και τώρα είναι που το τελειώνεις... Καλη σχολική χρονιά σε αυτή τη διαφορετική χρονιά να έχουν τα παιδιά μας».


https://www.instagram.com/p/CFGu5hUH8JR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Η ανήμερα των γενεθλίων του που ανέβασε ένα βίντεο με τον Φίλιππο να παίζει μπάσκετ.«Χρόνια πολλά Φίλιππέ μου! Σαγαπώ γιαυτό που είσαι και κάθε χρόνο σαγαπώ και πιο πολύ γιατί εσύ αγαπάς όλο και πιο πολύ τον εαυτό σου! Αντιλαμβάνεσαι τα δώρα που σου έδωσε απλόχερα ο Θεός και αρχίζεις να τα αναγνωρίζεις και να νιώθεις ευλογημένος... χρόνια πολλά αγόρι μου.... #πανταδιπλασου», είχε ευχηθεί στον γιο της.


https://www.instagram.com/p/CCkq89GH4jt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πριν λίγες μέρες σε Insta Story μας έδειξε τον γιο της να προπονείται σχολιάζοντας: «Η προπόνηση δεν σταματά ποτέ».

kartsona

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη από το 2007 με τον Νίκο Χατζή, ωστόσο η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν. Το 2009 ήρθε στο κόσμο ο μοναχογιός της ο οποίος είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες του γιου της που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved