Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα μετά τα 40 (vids)

Είναι υπέροχη, είναι κούκλα, είναι μαμά, σύζυγός, κόρη και η γυναίκα που κάθε τηλεθεατής βάζει στο σπίτι του μέσα από την τηλεόραση!

Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα μετά τα 40 (vids)

Είναι η Ελένη τους, η Ελενίτσα τους -όπως την αποκαλούν- και όχι άδικα. Μέσα από τις εκπομπές της η όμορφη παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί προσωπικές στιγμές της, άλλοτε αστείες και άλλοτε συγκινητικές, με πολλούς από τους θαυμαστές της να ταυτίζονται μαζί της.

Βρίσκεται στην Ελληνική τηλεόραση από το 1991 και από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε όλοι μαζί παρακολουθήσει τον γάμο της, τον χωρισμό της και τις γεννήσεις των παιδιών της, με πιο πρόσφατη την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της μικρής Μαρίνας.

Η Μαρίνα ήρθε στη ζωή της στις 29 Μαρτίου 2015 και όταν εκείνη ήταν 45 ετών.

Πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη μετά τα 40 αλλά μάλιστα και για πρώτη φορά αποκάλυψε το γράμμα που έλαβε από τηλεθέατρια. Γράμμα που τη στεναχώρησε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η γυναίκα που της έγραψε, δυσκολευόταν να κάνει παιδί και την κατηγορούσε που ήταν χαρούμενη και μιλούσε συνεχώς για την εγκυμοσύνη της στα 45.



Όταν η εγκυμοσύνη έρχεται μετά τα 40

Το 2017 είχε μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη μετά τα 40 και το κοινωνικό στίγμα που τις ακολουθεί.

«Με έχεις απέναντί ​​σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45. Για πες ρε Ελιάνα εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους... εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο. Άρα δεν μπήκα σ 'αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί... με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου... Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι' αυτό... ».



Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα όσα είπε η Βασιλική Ανδρίτσου που έγινε μανούλα στα 46 της στην εκπομπή της πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αναφέρθηκε πάλι στη μητρότητα μετά τα 40 και για το πώς τελικά χρόνο με το χρόνο οι άνθρωποι και οι ιδέες τους αλλάζουν.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved