Κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού η "Ραπουνζέλ" της φωτογραφίας

Όχι μόνο μεγάλωσε η μικρούλα, αλλά και τα μαλλιά της μάκρυναν πολύ... πάρα πολύ!

Κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού η "Ραπουνζέλ" της φωτογραφίας

Η Ραπουνζέλ όλοι γνωρίζετε ότι είναι ένα γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ και μιλά για ένα κορίτσι με αρκετά μακριά μαλλιά.

Για ένα τέτοιο κορίτσι, θα σας μιλήσουμε και εμείς σήμερα. Είναι κόρη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, είναι 2,5 ετών και έχει κατάμαυρα μακριά μαλλάκια.

Καιρό είχαμε να δούμε τη μικρούλα και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από το πόσο μεγάλωσε αλλά και από το πόσο μακριά μαλλιά έχει.


https://www.instagram.com/p/CHIcckrHZgS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε και εσείς είναι μια σύγχρονη Ραπουνζέλ και η μαμά της τη λατρεύει. "Λατρεία μου" άλλωστε είναι πάντα ένα από τα hashtag που συνοδεύει όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτά με την κορούλα της στο Instagram.

Η Μαριμέλη, όπως τη φωνάζουν οι γονείς της (Μαρία-Μελίνα είναι ολόκληρο το όνομά της) βαφτίστηκε όταν ήταν 19 μηνών και νονοί της είναι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η μικρούλα ήρθε και άλλαξε στην κυριολεξία τη ζωή της Κατερίνας Τσάβαλου και του Δημήτρη Στεργίου, που εδώ και δύο χρόνια η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αξιολάτρευτη και δικαίως έχει κλέψει τις καρδιές των γονιών της και των νονών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved